KONYA / KARATAY - Yarma İlkokulu

Yarma İlkokulu

Yarma Mahallesi KARATAY/KONYA
Vizyon
• Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, AHLAKLI,özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
08,50 - 14,50
KALORİFER
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezine 38 km. uzaklıktadır. Ulaşım : Okulumuzun ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz müstakil ilkokul olup Konya-Ereğli karayolu üzerinde bulunan Karatay ilçesine bağlı Yarma Mahallesinde bulunmaktadır.Şehir Merkezine 32 km.uzaklıktadır.
38 KM